понеділок, 10 січня 2022 р.

 "Новітні технології для навчання"


Цього року компанія Samsung Electronics представила нове покоління інтерактивних панелей Flip для використання в школах, університетах та офісах.

Samsung Flip 85" – незамінний для навчання

Samsung Flip 85" ідеально підходить для навчання, що особливо актуально в умовах стрімкої цифровізації цієї сфери. Він полегшує роботу вчителя, дозволяючи виконувати будь-які завдання, від спільної творчості на уроках малювання до редагування зображень і створення фонових заміток. На інтерактивній панелі доступні різні шаблони та інструменти, від розкладів до календарів-графіків і стратегічних дощок.

Універсальні можливості підключення (USB / HDMI / DP / NFC) і роз'єм OPS підтримують різні рішення для освіти, включаючи персональні пристрої викладача, а також стороннє ПЗ. При необхідності вчитель може підключити смартфон, планшет або ПК до Flip за допомогою функції Touch Out, щоб керувати контентом на дисплеї в режимі реального часу з будь-якого місця в класі. Всі зміни контенту на екрані Flip 85" або особистого гаджета автоматично відображаються на іншому пристрою.


Великоформатний дисплей з роздільною здатністю UHD забезпечує ефект повного занурення в освітній контент, а також володіє такими функціями, як одночасне письмо для 10 осіб, синхронізація зі смартфонами, планшетами або ПК користувачів в один дотик, розширені можливості редагування зображень і блокування шестизначним кодом для надійного захисту даних.

Після завершення заняття викладач може переслати учням цифрове резюме уроку, що включає весь важливий контент, який відображався на інтерактивній панелі. Інформація зберігається в режимі реального часу.


Немає коментарів:

Дописати коментар